Vi har i alt 27 hytter på campingpladsen

Der er i alt 116 sovepladser - alle vores hytter er uden toilet og bad

Alle hytter udlejes i såvel hele uger som enkelte nætter. Dog forventes de fleste hytter at være udlejet på ugebasis i højsæsonen. Skiftedag normalt lørdag. Man kan ankomme til hytten fra kl. 15.00 på ankomstdagen og hytten afleveres rengjort inden kl. 11.00 på afrejse dagen, hvis ikke andet er aftalt. I vores højsæson kan der desværre ikke aftales andet.

Minihytte på 9 m2

Mini hytten er godt udnyttet til 4 personer i køjesenge med et bord imellem. Øverste køje kan slåes ned som ryglæn. Lige indenfor i hytten er der plads til garderoben. Til mini hytterne er der tilknyttet en køkken hytte, med køleskab, kaffemaskine, elkedel og enkelt kogegrej. Foran hver mini hytte er et bord/bænkesæt.

View the embedded image gallery online at:
https://aeroecamp.dk/da/booking-info/hytter#sigProId27234902ed

Midi Hytter på 15 m2

Midi hytten er til 4 personer. Hytten er indrettet med køjesenge eller vinkelbriks og har garderobeskab, hylder, bord og stole. Der er en lille køkkenniche med køleskab, kaffemaskine,vask,elkogeblus og service til 4 personer og kogegrej til madlavning. Der er en lille terasse foran hytten med havemøbler. Der er ikke toilet og bad i hytten. Der er græs hele vejen rundt om hytten.

View the embedded image gallery online at:
https://aeroecamp.dk/da/booking-info/hytter#sigProId389f0d1131

Maxi Hytter på 20 m2

Maxi hytten har plads til 6 personer. Der er et seperat soverum til to personer i dobbeltseng.  Ud over dette findes der 4 sovepladser i køjeseng og på brikse. Der er garderobeskab og bord med stole, samt køkkenniche.  Køkkennichen indeholder køleskab, kaffemaskine, kogeblus og service til 6 personer og kogegrej til madlavning. Der er ikke toilet og bad i hytten.  Der er terasse foran hytten med havemøbler og en flot havudsigt.

View the embedded image gallery online at:
https://aeroecamp.dk/da/booking-info/hytter#sigProId003431fbd2

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest